prime day quiz

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win 50,000 & 1,00,000 Rs.

Amazon prime day quiz answers, Amazon prime day quiz win answers – Get a chance to win 50,000 Rs. & 1,00,000 Amazon pay balance by selecting the correct answers of amazon quiz. Amazon Prime day quiz 100% win answers are shared below.

If you have not downloaded the app or not updated yet, Then download from below button this will automatically update your Amazon app from Google Play store.

How to Play Amazon Prime Day Quiz

  • Once you downloaded the Amazon app from playstore then go to the left menu icon.
  • Select “Funzone”.
  • Now you will see number of quizzes available to play there.
  • Select “Prime day quiz” and start giving answers as provided here to become a winner.

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win 50K

prime day quiz 50k
prime day quiz 50k

Question 1- How can you maximize Savings on Prime Day?

Ans- All of the above

Question 2- There are a host of Prime Day Special movie releases coming up this Prime Day. All of the below are Prime Day special releases, except?

Ans- Dil Bechara

Question 3- You can save up to Rs. 200 on shopping from Small & Medium Businesses between 23rd July to 4th August.

Ans- True

Question 4- When is Prime Day 2020 in India?

Ans- 6th- 7th Aug

Question 5- Prime members can avail which of the following this Prime Day

Ans- All of the above

Quiz linkhttps://www.amazon.in/game/share/gS1UDZ0

Amazon Prime Day Quiz Answers – Win 100K

This is second quiz that could bring you 1 lakh amazon pay balance by selecting the answers provided here.

Quesion 1- When is Prime Day 2020 in India?

Ans- 6th- 7th Aug

Question 2- This Prime Day, Prime members get exclusive access to __ products. Fill in the blanks

Ans- Over 300

Question 3- Only Prime members can avail Prime day offers.

Ans- True

Question 4- Prime Day Special, World Premiere of Shakuntala Devi features which popular Bollywood actress?

Ans- Vidya Balan

Question 5- Prime members can tune into Prime Day special celebrity curated Music playlists from which of the following artists?

Ans- All of above

Quiz link – https://www.amazon.in/game/share/g4GM462

Prime Day Quiz Details

  1. This Contest will commence on 23 July 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 065 August 2020 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Rs.1,00,000 Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Leave a Comment